NAČIN PLAĆANJA

 1. 1. Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom (virman)
  Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj. Kad u procesu kupovine Kupac odabere plaćanje virmanom na e-mail će ti biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Valuta plaćanja je HRK (hrvatska kuna). Plaćanje je moguće izvršiti isključivo uplatom sa hrvatskog računa. Po uplati Kupac šalje Prodavatelju potvrdu o uplati. Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 72 sata od trenutka narudžbe. Po primitku uplate Prodavatelj naručenu robu šalje na željenu adresu unutar 10 radnih dana.
 2. 2. Plaćanje se vrši PayPal računom ili kreditnom karticom.
  PayPal podržava Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Discover i Diners ovisno o izdavatelju kartice u vašoj državi. Imajte na umu da možete koristiti svoje kreditne kartice za plaćanje putem PayPal-a bez potrebe da zapravo imate Paypal račun. Sve što trebate je e-mail adresa i lozinka kako bi dobili potvrdu narudžbe. Uplate se obrađuju u EUR, dok su cijene prikazane u drugim valutama samo informativne.
 1. 3. Virmansko plaćanje (pravne osobe)
  Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
  Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.